Izdelki za otroke

Novost Baby & Kids losjon za umivanje in šampon

Za kopel in prhanje najmlajših

200 ml

Kako deluje

Specifičen izdelek za umivanje kože, lasišča in tankih las, značilnih za najmlajše.
Z izjemno blagimi površinsko aktivnimi snovmi in mehčalnimi olji v sinergiji z rastlinskim kompleksom z zaščitnim in pomirjevalnim učinkom med umivanjem ljubkuje kožo s prijetno tekočo teksturo mleka nežnega vonja, ki ne draži oči.

Kdaj se uporablja

Za najmlajše, posebej v obdobju od rojstva do 3 let, primeren tudi za kopanje novorojenčkov.
Za vsakodnevno uporabo.
Tudi za prhanje mamic v obdobju nosečnosti in po porodu, ko je koža lahko bolj nežna in občutljiva.

Sinergija narave na koži

V tem izdelku se površinsko aktivne snovi iz sladkorjev in druge hranilne in zaščitne sestavine (mandljevo olje, derivati oljčnega olja in pšenični proteini) povežejo z ekskluzivnim zaščitnim in pomirjevalnim kompleksom, ki vsebuje sinergijo izvlečka divje vijolice in dragocenih rastlinskih olj svetlina, navadnega rakitovca, ovsa in belega maka.
Ta kompleks deluje specifično z namenom krepitve kožne pregrade, s čimer kožo ščiti pred izsušitvijo, suhostjo in morebitnimi vnetji ter jo naredi zelo mehko in gladko. Na otrokovi glavici pomaga zmehčati morebitne majhne spremembe, značilne za prva življenjska obdobja (temenca), hkrati pa nežno očisti in lase naredi prijetno mehke in lahke.

Zakaj je tako posebno

Kopanje postane čas pravega razvajanja v znamenju nežnosti, potrjene tudi z dermatološkim testom, opravljenim pod nadzorom pediatra*.
Odlična tolerantnost (po mnenju pediatra, saj se niso pojavile kožne reakcije, kot so suhost, pordelost, razdraženost, srbečica) v kombinaciji z učinkovitostjo: 100 % vprašanih pravi, da je koža njihovih otrok »čista in mehka«, in skoraj vsi so opazili nežnost izdelka na koži (96 %) in na laseh (90 %), ki se zdijo mehki in se lepo češejo, poleg tega je 97 % všeč, da izdelek ne draži oči.

* Dermatološki test, opravljen pod nadzorom pediatra na vzorcu 30 otrok (od rojstva do 4 let), ki so izdelek uporabljali 28 dni (za kopanje od 1- do 3-krat tedensko oz. prhanje 1-krat na dan). Rezultati temeljijo na 2 vrstah ocen, in sicer dermatološki in subjektivni oceni z vprašalnikom, ki so ga izpolnili starši.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ