Izdelki za hišne ljubljenčke

Novost Pet Care Shampoo

Higiena in dobro počutje za štirinožne prijatelje

200 ml

Kako deluje

Specifičen izdelek za kopanje psov in mačk nežno in temeljito odstrani umazanijo z dlake vseh vrst, jo dobro očisti, naredi mehko in sijočo in jo zaščiti.
Ob vsaki uporabi vzpostavi ravnovesje ob spoštovanju naravnega pH-ja kože, očisti in pomiri z vsebnostjo izbranih rastlinskih izvlečkov in tako nudi prijetno olajšanje tudi v primeru prisotnosti blagih vnetij ali srbečice.

Kdaj se uporablja

Za pse in mačke vseh vrst, za vse vrste dlake.
Primeren za pogosto umivanje.
Kožuh živali najprej razčešemo in navlažimo, nato z nežnim masiranjem vtremo izdelek, da se oblikuje lahka pena po vsem kožuhu, nazadnje splaknemo z mlačno vodo.
Primeren tudi za hitro umivanje, na primer po sprehodu: nekaj kapljic izdelka razredčimo v vodi in nato z mokro krpo obrišemo dlako, zatem pa ostanke šampona odstranimo z drugo krpo, navlaženo samo z vodo.

Sinergija narave na koži

Izdelek na osnovi blagih površinsko aktivnih snovi rastlinskega izvora je obogaten še z izvlečkoma koprive in rmana in eteričnim oljem melise, tj. rastlin, poznanih po protibakterijskem delovanju, sposobnosti uravnavanja izločanja sebuma in pomirjevalnem učinku, ki so nujni za ohranjanje kože v dobrem stanju in za njeno zaščito pred morebitnimi vnetji in neprijetnim vonjem.

Zakaj je tako posebno

Justov laboratorij, ki se zaveda izredne občutljivosti čutila za voh in kože ter nagnjenosti naših štirinožnih prijateljev k lizanju, je namenil posebno pozornost vonju izdelka, ki ga daje eterično olje melise in je posebej blag, prijeten in popolnoma varen in prijazen do zahtev živali.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ