Naravna tradicija, način in modrost.

Za vas, posebno presenečenje trenutka:

Nov Potovalni set, ki vsebuje pet priročnih izdelkov shranjenih v izvirnem modnem dodatku, ter nov gel za tuširanje s sredozemskim šarmom!
In če gostite predstavitev lahko prejmete super darilo »Ustvarite svojo mojstrovino«!

Samo nekaj dni ...

... lahko delite veselje potovanja z nepogrešljivimi izdelki Just namenjenimi za na počitnice! Samo v Potovalnem setu 2019 boste našli pet priročnih, izvrstnih izdelkov v posebnem pakiranju, s katerimi boste na potovanje ponesli čistočo, dobro počutje in svežino zase in za vašo družino. Shranjeni so v izvirnem modnem dodatku, ki se poda vsakemu videzu, v Justovi potovalni torbici iz linije vrečastih torbic trendovskih barv in vzorcev.

- Gel za prhanje morske alge in kajeput (100 ml) je odličen za poletne dni, saj nežno očisti kožo, jo naredi mehko in navlaži, s svojim unisex vonjem pa vzbuja pozitivne in poživljajoče občutke.Z morskimi algami, kajeputom, magnezijem.

- Olje 31 (20 ml);

- Šampon za poškodovane in barvane lase (50 ml)

- Vital Just vlažilni gel (30 ml)

- Deo Intim losjon za intimno nego (50 ml)

Ste že pripravili potovalko za na dopust? Manjka samo še Posebna prodaja Potovalni set »Za vaša najlepša potovanja«!

 

Samo nekaj dni ...

... je na voljo absolutna novost, ki poletje obda z sredozemskim čarom!  Gel za prhanje Dišeča lakota in origano vam nudi nežno čiščenje z edinstvenim vonjem ter vas bo ob vsakem prhanju popeljalo »na popotovanje po Sredozemlju«. Poskusite ta dragoceni izdelek z dišečo lakoto in origanom iz Švice, limono, pomarančo, limeto, lavandinom, ki je danes izjemoma na voljo v posebni prodaji!

Vendar to še ni vse: ta izdelek je rezultat pomembnega trajnostnega projekta v korist narave in ljudi. Želite izvedeti več? Na predstavitvi vas čaka popolnoma nov gel za prhanje Dišeča lakota in Origano!

Gostite predstavitev Just v naslednjih dneh in ...

... »ustvarite svojo mojstrovino« s Super darilom po vaši izbiri!

Sledite navodilom vaše svetovalke in lahko boste izbirali med dvema kompletoma izdelkov Just za poletje: komplet za enakomernejšo obarvanost in zaščito kože ali komplet za posebno nego nog in soncu izpostavljene kože. 

- komplet za enakomerno obarvanost in zaščiteno kožo, pripravljen za poletje: Krema Vrtna kreša (100 ml) in Ognjičeva Krema (100 ml);
- komplet za posebno nego nog in soncu izpostavljene kože: Gel za Vene (100 ml) in Gel po sončenju (250 ml);
Poleg tega je vsak od obeh kompletov obogaten s prestižno ročno uro Laville Paris, ki je popolna z vsakim slogom!
Torej, "kaj bi izbrali za vaše dobro počutje in z njim pozdravili poletje"? Odkrijte odgovor takoj s svojim najljubšim super darilom in pomočjo svoje svetovalke!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.