Naravna tradicija, način in modrost.

Posebno presenečenje za vas:

»Prebudite se s poljubom« in vstopite v obdobje po dopustih z usti v top formi.

Samo nekaj dni …

... "Prebudimo se s poljubom", prav tako smo poimenovali novo Posebno Prodajo, ki vas bo spremljala v vaš vsakdan poln obveznosti. Zakorakajte v obdobje po dopustu prepričani v lep nasmeh in svež zadah ter preživite kar se da prijetno vsak nov dan med ljudmi!

Ustni sprej (2x20ml): spoznajte novost na bazi lanenih semen in 6. eteričnih olj, imejte ga vedno s seboj in pozabite na neprijeten zadah in suha usta! 

Ustna voda (125 ml): z ženikljem in meliso, eteričnima oljema limone in poprove mete: dopolnjuje vašo ustno higieno: ščiti, pomirja in osveži.

Ti posebni izdelki vas čakajo na Predstavitvi, tega res ne smete zamuditi ... in vsak dan se boste "Prebudili z poljubom"

 

 

Gostite predstavitve in …

... lahko prejmete " čarobni dotik" za vašo kožo ali lase! V naslednjih dneh sledite navodilom vaše svetovalke in lahko prejmete ekskluzivno promocijo: Super darilo katero lahko sami izbirate med dvema nepogrešljivima setoma za poudarit vašo lepoto

- set za lase, z Nežnim šamponom in Negovalnim balzamom 

- set za kožo, z Gelom za prhanje mleko med in riž in Mlekom mleko med in riž (250ml)

Da bo vse popolno, boste poleg izbranega seta prejeli še dežnik Just z simpatično štiriperesno deteljico.

Tej bogati promociji se je zelo težko upreti, zato pokličite svojo svetovalko in se dogovorite čim prej za predstavitev!  

  

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice