Naravna tradicija, način in modrost.

Za vas, posebno presenečenje trenutka:

Set "Cvetlična nežnost samo zate" darilo za vse ženske.

V posebni prodaji pa je še vedno zelo pričakovani dobrodelni miniset 2019, "ker skupaj smo ... "močnejši od vsega" , in ne pozabite še na izjemeno super darilo »Unikatni biseri«! 

Samo nekaj dni ...

Darilo za vse ženske; posebna ponudba "Cvetlična nežnost samo zate". Ženske, ki jih imamo radi, si zaslužijo razvajanja in zanje je set v znamenju slezenovca darilo polno nežnosti, saj vsebuje dišečo in na koži mehko in nežno peno za prhanje ter maslo za telo, ki se v stiku s kožo kar stopi in je bogato s sestavinami, ki jo nahranijo in mehčajo.

Pena za prhanje slezenovec (150 ml) Z izvlečki slezenovca, manga, kivija; za mehko in žametno prhanje;

Maslo za telo slezenovec (100 ml) ki tudi najbolj suhi koži zagotavlja prijetno svilnato mehkost;

Ruta iz satena s cvetličnim vzorcem,  modni dodatek z cvetličnim vzorcem, ki bo v pomlad vnesel nove barve.

Samo nekaj dni ...

... lahko pozdrav pomladi začnete z posebno prodajo Dobrodelnega seta »Skupaj smo močnejši! Močnejši od vsega«!

Od vsakega prodanega Dobrodelnega mini seta bomo prispevek 1,50€ namenili "Medobčinskem društvu slepih in slabovidnih Nova Gorica". Z nakupom letošnjega Dobrodelnega mini seta boste tako tudi vi prispevali k uresničevanju njihovega poslanstva: zbrana sredstva bodo v društvu namenili nakupu novega vozila in tako olajšali vsakdan vse več osebam s težavami z vidom.  

Bodite tudi vi del njihovega poslanstva: Skupaj smo močnejši od vsega!  

Pripravljeni podariti (in si podariti) v svoji izvirno izdelani škatli tri kreme v mini pakiranju, ki jih imate lahko vedno s seboj, še posebej v tem obdobju, ko pomlad kar kliče h gibanju na prostem.

Kremni gel arnika in vražji krempelj (30 ml) 
Krema San’activ (30 ml) 
Krema za roke kamilica (30 ml)

Kovinska pojoča škatla: Kreme so shranjene v pisani kovinski škatli, ki skriva presenečenje: ročno izdelan mehanizem iz nerjavečega jekla. Zavrtite spodnji del in zaslišali boste nežno in živahno glasbo!

Gostite predstavitev Just v naslednjih dneh...

...in lahko prejmete izjemen set »Unikatni biseri«! V kolikor boste v teh dneh gostili predstavitev in sledili navodilom svojega svetovalca/ke, boste prejeli elegantno stensko uro blagovne znamke Brandani in 3 izdelke Just, ki so v naši paleti pravi biseri:

Olje 31 (75ml) edinstveno in izvirno dobro počutje z Justovim podpisom;

Krema za noge (100 ml): slovita krema za noge, po mnenju številnih neprekosljiva;

NR Plus univerzalno čistilo (1000 ml): večnamensko koncentrirano in okolju prijazno čistilo je popolna rešitev za vse zahteve čiščenja doma;

To izjemno Super Darilo je na voljo le v tem obdobju: pokličite čim prej svojo svetovalko in izvedite kako ga lahko prejmete.

Udeležite se predstavitve Just in …

... prejeli boste nepogrešljivo sivkino kremo v posebnem 10 ml formatu, ki vas bo spremljala povsod. Izkoristite to priložnost in jo prejmite za darilo ter tako uživajte vse njene lastnosti in vonjave.

Sivkina krema vas pričakuje na predstavitvi: zelo posebna v mini formatu, darilo za vašo prisotnost!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.