Naravna tradicija, način in modrost.

Smo za vas posebno presenečenje v teh dneh …

Nov set za obraz Vital Just  je kot nalašč »Za lepoto vaših ljubljenih«.
Tudi dobrodelni set je lahko čudovito darilo, ki kar kliče po pomladi, saj vsebuje 3 kreme Just, z nakupom dobrodelnega seta boste tudi vi pomagali otrokom narediti novo vejico na njihovi poti.
V kolikor gostite predstavitev pa lahko izbirate med " Harmonijo za dom ali telo".
Ampak to še ni vse: udečežite se predstavitve in deležni boste majhne pozornosti.

Samo nekaj dni ...

 Čudovit poklon ženskam, ki jih imate radi. Izdelki za obraz Vital Just in torbica

S tem setom izbranih izdelkov se lahko na čudovit način poklonite lepoti žensk, ki jih imate najraje, saj ponuja nego obraza, ki bo pomlad naredila zares prijetno: set vsebuje gel za vsakodnevno čiščenje in kremo s 24-urnim intenzivnim delovanjem, primerno za kožo, ki močno potrebuje regeneracijo.

  • Vital Just čistilni gel (50 ml) s planiko, stolistno vrtnico, šipkom, nerolijem.

  • Vital Just krema 24H (30 ml) s planiko, ledeniško vodo iz švicarskih ledenikov, ledeniško algo, potoniko.

Samo nekaj dni…

... prispevajte torej tudi vi k boljšemu življenju otrok in k pisanju njihovih zgodb, saj lahko tudi z vašo pomočjo naredijo svojevrsten, pomemben korak na poti k bolj kakovostnemu življenju.

»Namesto pike vejica« je društvo staršev, sorodnikov in prijateljev otrok, ki imajo različne težave v razvoju, predvsem v gibanju. Vsak napredek v razvoju naših otrok, pa čeprav še tako majhen, je dragocen. Zato smo se odločili, da pri napredovanju svojih otrok nikoli ne bomo postavili »pike«, ampak vedno samo »vejico«.

Z nakupom naprave MOTOmed in različnih senzoričnih pripomočkov bomo otrokom pomagali na poti k lažjemu gibanju, spoznavanju, komunikaciji in socializaciji ter jim tako omogočili napredek in bolj samostojno življenje.
Stopimo skupaj! Z nakupom dobrodelnega seta boste tako tudi vi pomagali otrokom narediti novo vejico na njihovi poti.

Kremni gel arnika in vražji krempelj (30 ml) na osnovi rastlin s pozitivnim delovanjem na mišice in sklepe. Z arniko, vražjim krempljem in bosvelijo.

Krema tea tree (30 ml), vsakodnevna zaveznica cele družine, pomaga koži pri premagovanju manjših neprijetnosti. S čajevcem, manuko in rozalino.

Pedicream krema za noge (30 ml), legendarni Justov izdelek, kožo izjemno mehča. S sladkim mandljem, kamilico in arniko.

 

 

Gostite predstavitev Just v naslednjih dneh...

… in lahko se boste vprašali: “Si želim Harmonijo za telo ali za dom”? To je današnja dilema naših gostiteljic: dovolj je da odprete vrata predstavitvi Just, sledite navodilom svetovalke in že boste lahko izbirali med dvema priljubljenima super dariloma "Vaš svet v harmoniji"
- Harmonija za dom z dvema priljubljenima izdelkoma: Univerzalno čistilo NR Plus (1000 ml) in Sivkin sprej (100 ml);
- Harmonija za telo z dvema novima izdelkoma: Pena za prhanje planika in majnica (200 ml) in Mleko za telo v spreju planika in majnica (200 ml).
Vsakemu setu je priložena še praktična in elegantna “weekend torba”. No, ste že izbrali... pravzaprav, zakaj bi izbirali? Več uspešnih predstavitev, bolj se vam bo Just zahvalil s tem čudovitim Super darilom! 

 

Udeležite se predstavitve Just in …

takoj boste prejeli majhno a uporabno darilo za prisotnost: Razpršilo Just. Prostorno in odporno razpršilo, uporabno za pomladansko čiščenje, pa tudi za vrtnarjenje ali poletno osvežitev ...

Bi ga radi imeli? Pridite na predstavitev!

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice