Naravna tradicija, način in modrost.

Vital Just peeling
NUOVA FORMULA

Temeljita čistoča za kožo obraza
Vital Just peeling (Nuova formula)
Aktivna sestavina

Planika: »kraljica gora«, poznana po svojih številnih blagodejnih lastnostih: je močan antioksidant, ščiti in vlaži. Justov izvleček vsebuje izjemne učinke za kožo, saj ga pridobivamo iz cvetov rastlin, pridelanih v idealnih pogojih v okviru ekoloških nasadov, gojenih posebej za naše potrebe. Cvetovi so skrbno izbrani in obdelani takoj po nabiranju.

Sestava

Novo sestavo 2016 smo ustvarili, da bi na najboljši način odgovorili na zahtevo po temeljitem, a hkrati nežnem čiščenju. Mikro zrnca iz bambusa se združijo s cvetnimi listi francoskega šipka, ki so skrbno posušeni, da bi iz njih pridobili dragocen prašek za luščenje, in izbranimi čistilnimi snovmi za temeljito čiščenje kože. Zaradi sinergije rastlin, ki blaži in pomirja, je izdelek izjemno koži prijazen.


Filozofija oblikovanja sestav
Testiranje izdelka

Dermatološko preizkušeno, da koža izdelek dobro prenaša, tudi v primeru preobčutljivosti na nikelj. Izdelek in posamezne sestavine niso preizkušeni na živalih.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.