Naravna tradicija, način in modrost.

Just za ... vse tiste, ki jih imate radi!

Ideje za vse majske neveste!

Maj, »mesec nevest …

… in vrtnic«: ljudska modrost temu spomladanskemu mesecu »pripisuje« enega najlepših in najvznemirljivejših dogodkov. Za naravo mesec maj pomeni višek razcveta, za nas, ki nas narava navdihuje, pa je lahko priložnost, da izrečemo »usodni da«! In prav majskim nevestam namenjamo naše nasvete, da bi vam ponudili kakšen namig, s pomočjo katerih lahko na zares čudovit način preživite ta tako radosten kot skrbi in občutkov prepoln trenutek … in to za vso družino!

Za rožnato polt

Ko pomislimo na poroko, takoj pomislimo na poročno obleko … in da bi neveste v njej izgledale zares očarljive, mora biti njihova koža mehka in sijoča! Zaupajte se liniji Lybra, Justovi liniji izdelkov proti celulitu in za utrjevanje, ki se vidi in občuti: Peeling za čiščenje kože celega telesa, Krema za utrjevanje za sijajen dekolte v korzetu, Dnevni gel in Nočna krema proti estetskim nepravilnostim celulita na koži. Za sijajen vtis v belem … pa tudi na plaži na medenih tednih!

Za sijoč obraz …

Poročni album bo zagotovo dokazal, da je obraz glavna zvezda velikega dne! Če ji boste namenile popolno in konstantno nego z izdelki za nego obraza Infiore, bo koža vašega obraza tako sijoča in sveža, da se bo v njej zrcalila vsa radost tega posebnega trenutka.

… tudi zanj!

Sprejeti ustrezen način življenja za kožo obraza seveda velja za nevesto, pa tudi mamo, taščo, prijateljice … kaj pa ženin? Zanj specifično rešitev ponuja linija Izdelkov za moške: trije izdelki, oblikovani posebej zanj, bodo tudi njegovemu obrazu podarili lepoto glavnega junaka v znamenju udobja in praktičnosti.

Za najlepši dan

In sedaj smo tu: vse je pripravljeno in čas je, da si nevesta in ženin izmenjata poročni zaobljubi. Kako vznemirljivo! Prijetna plat velikega dne je tudi prežetost s čustvi, ki si jo bodo vsi udeleženi zapomnili za vedno: da bi uspešno preživeli tudi najbolj »napete« trenutke, je nujno ob sebi imeti Aktivator za sprostitev, s katerim boste takoj ponovno našli ravnovesje in pozitivnost, ki tudi te trenutke naredijo nepozabne.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice