Naravna tradicija, način in modrost.

Just za ... vse tiste, ki jih imate radi!

Za sladek začetek po poletnih dopustih

Draga koža, dobrodošla spet doma!

Počasi se en za drugim vračamo s poletnega oddiha in začenjamo s svojimi vsakodnevnimi aktivnostmi. Poletje pa je še vidno na naši koži, saj nam ogledalo ponuja sijočo in zagorelo podobo. Je pa tudi čas, ko začenja od sonca utrujena koža počasi zahtevati popolno pozornost, da bi se izognila suhosti in izsušenosti. Torej, namenimo koži našega telesa prijetno dobrodošlico spet doma s »septembrskimi rituali«, ki nam jih ponuja Just …     

Za dodatno mero hranilnih snovi

Da bi kožo nahranili in jo čudovito navlažili, izberite izdelek, ki je izjemno bogat z rastlinskimi olji: Mandljevo mleko za telo! Dragocenemu jedru iz eteričnega olja grenkega mandlja smo dodali še druge sestavine, ki kožo močno nahranijo in ščitijo: naše mleko je odlično po poletju, ker učinkovito vlaži tudi najbolj suho kožo in pripomore k ohranjanju zagorelosti dlje časa. 

Ovijte v nežnost svoje telo …

Želite še en namig za celo družino, tokrat s čudovitim cvetličnim vonjem? Slezenovčevo mleko za telo koži, utrujeni zaradi dolgega obdobja sonca in vročine, podarja pravo »uteho«: mleko za telo na osnovi slezenovca, ki izjemno mehča, zelo učinkovito vlaži in pomirja in je zato nepogrešljivo za kožo, ki je v nevarnosti, da se začne luščiti.

… in obraz!

Slezenovec je glavna zvezda še enega izdelka, ustvarjenega za razvajanje kože, posebej v primeru potrebe po intenzivnejši negi: Slezenovčeva krema za obraz je zelo priporočljiva v tem obdobju, saj zaradi izvlečkov slezenovca, kamilice in lobodike, ki delujejo v popolni sinergiji, kožo mehča in osveži.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice