Naravna tradicija, način in modrost.

Naša filozofija združuje naravo in varnost, ki nam jo omogoča znanost

Naravo zelo dobro poznamo: že več kot 80 let nam namreč podarja sestavine iz rastlinskega, mineralnega in morskega sveta, ki jih v visokih koncentracijah vnašamo v sestave naših izdelkov. Znanost nam omogoča, da jih spoznavamo, dajemo na razpolago, povezujemo med seboj, ščitimo in tako ustvarjamo izdelke, ki so zares učinkoviti, varni, prijetni in koži prijazni.

Izbor izvrstnosti

Izbiramo naravne sestavine, ki zagotavljajo največjo čistost in koncentracijo funkcionalnih snovi. Da bi nam to uspelo, uporabljamo znanstvene metode in instrumente, ki omogočajo zares izvrstne kriterije.

Iz narave v laboratorij

Izbiramo metode in tehnike pridobivanja izvlečkov, s katerimi ohranjamo kakovost aktivnih sestavin in največjo stopnjo koncentracije: parna destilacija, stiskanje, maceracija in namakanje.

Najboljše kombinacije

Učinke posameznih rastlin povečujemo s povezovanjem in kombiniranjem z drugimi sestavinami, ki oplemenitijo njihove blagodejne lastnosti.

Pravšnje zavezništvo z naravo

Izbiramo in dodajamo surovine, ustvarjene v laboratoriju, s tem pa v kombinaciji z naravnimi sestavinami naše sestave postanejo zares pravi vir dobrega počutja.

Naše zagotovilo varnosti

Zaradi spoštovanja evropskih in švicarskih določil vsaka posamezna sestavina zagotavlja največjo varnost. Izdelki Just so redno preverjani s testiranji, ki potrjujejo njihovo obstojnost, stabilnost in prijaznost koži in so zaradi tega primerni tudi za najbolj občutljivo kožo. Naši izdelki niso preizkušani na živalih.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.